عباس‌زاده مشکینی: هنوز پیش نویس رسمی توافق وین آماده نشده است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: بر اساس آنچه که به اطلاع نمایندگان رسید هنوز پیش نویسی به طور رسمی آماده نشده و در مواردی با غربی ها اختلاف نظر وجود دارد.

به گزارش مشرق، محمود عباس زاده مشکینی با اشاره جلسه مشترک شب گذشته اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امور خارجه و مذاکره کننده ارشد هسته‌ای کشورمان اظهار داشت: در این دیدار گزارشی در خصوص آخرین وضعیت سیاسی مذاکرات برجام توسط دکتر باقری ارائه شد و به سوالات اعضای کمیسیون در این خصوص پاسخ داده شد و اعضا تا حد زیادی از توضیحات قانع شدند.

بیشتر بخوانید:

حضور امیرعبداللهیان در کمیسیون امنیت ملی مجلس

وی افزود: بر اساس آنچه که به اطلاع نمایندگان رسید هنوز پیش نویسی به طور رسمی آماده نشده و در مواردی با غربی‌ها اختلاف نظر وجود دارد همچنین نمایندگان نگران عدول مذاکره کنندگان از خطوط قرمز بودند اما خوشبختانه با توضیحات ارائه شده دریافتیم خطوط قرمز رعایت شده و اگر غیر از این بود خیلی پیشتر از این توافق باید امضا می‌شد.

عباس زاده مشکینی گفت: موارد توافق شده تا کنون بخش قابل توجهی از مطالبات ملت را تامین کرده است، ما به دنبال رفع تحریم‌ها و فروش آزاد نفت و دریافت منابع مالی هستیم و آنها هم به دنبال نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ما هستند و تاکید اعضا کمیسیون بر این بود که بهره‌مندی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران از توافق در نظر گرفته شود و تقریباً با روندی که تاکنون پیش رفته مطالبات کشورمان در توافقات شفاهی قابل تامین است و مشکل اصلی آمریکایی‌ها هستند.

وی بابیان اینکه ما بدون تضمین به برجام باز نمی‌گردیم تاکید کرد: پیشنهاداتی شده است که تضمین‌ها در داخل توافق دیده شود تا اختیار اجرای تضامین در دست طرف غربی نباشد و ما نیز ابزارهای خود را در این موضوع داشته باشیم، ما به دنبال نتیجه خوب هستیم اما اگر غربی‌ها به دنبال امتیازگیری یک سویه باشند ما زیر بار توافق نمی‌رویم، اما اعتقاد داریم توافق شدنی است در عین حال برنامه کشور را بدون توجه به نتیجه توافق تدوین کرده‌ایم و چه توافق بشود چه نشود به توان داخلی نگاه ویژه ای داریم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تصریح کرد: با توجه به روند طی شده اگر غربی‌ها حداقل حسن نیت را داشته باشد توافق در کمترین زمان ممکن شدنی است و موارد محدودی باقی مانده است البته شاید طرف‌های خارجی به دنبال فرسایشی کردن گفت‌وگوها باشند اما ما این را نمی‌خواهیم.

منبع: خانه ملت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
    3 0
    واقعاً چرا باید با وعده‌های دروغ لغو تحریم‌هایی که به بهانه‌های مختلف بر علیه ما وضع شده و مطمئناً هم هرگز لغو نخواهد شد، صنعت هسته‌ای خود را هم، به دست خودمان محدود و تخریب، و جاسوسان آژانس صهیونیست‌ها را پشتیبانی کنیم و اقتصاد کشور را هم شرطی نماییم؟! مذاکره‌ی فرسایشی برای کشور مضر است؛ آمریکا نمی‌خواهد مذاکره کند تا حرف حقی را قبول کند؛ بلکه می‌خواهد مذاکره کند تا حرف باطلی را تحمیل کند. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. مطمئناً عدم توافق با شیطان بزرگ قلدر و سه نوچه‌ی اروپائیش از توافق کردنی که در آن، منافع ملّت پامال بشود، عزّت ملّت از بین برود، ملّت ایران با این عظمت، تحقیر بشود، شرف دارد. مطمئناً برجام چکی نیست که قابلیت نقد شدن داشته باشد، بلکه تجربه‌ی تلخی است که از اعتماد به غرب با صرف هزینه‌ی زیاد به‌دست آمده و تاکنون هم اشتباهات زیادی در مواجهه با آن در پیش گرفته شده است؛ اکنون تنها نفعی که می‌توان از این تجربه به‌دست آورد، برداشتن این یوغ از گردن صنعت هسته‌ای و اقتصاد کشور، با عدم بازگشت به مذاکرات، و کوبیدن شجره‌ی خبیثه‌ی برجام بر سر آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان، و خروج قاطعانه و مقتدرانه از برجام با توکل بر خدا، و خنثی‌سازی تحریم‌ها از طریق ایجاد حرکت تولیدی و تحرک اقتصادی داخلی، و توسعه‌ی صنعت هسته‌ای با حداکثر سرعت و به هر میزان لازم با اخراج کامل جاسوسان آژانس و جمع‌آوری تمام دوربین‌ها است؛ و این، خواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی است که ان‌شاءالله منتظر تحقق آن هستیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس